Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κωδικός: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2109620416
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Ασφαλείς Συναλλαγές
Ανεμιστήρες οροφής – Γιατί να επιλέξω ανεμιστήρα ο

Ανεμιστήρες οροφής – Γιατί να επιλέξω ανεμιστήρα οροφής?

Ανεξαρτήτως εποχής, οι ανεμιστήρες οροφής είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά το κλιματισμό του χώρου. Τα κλιματιστικά, σε αντίθεση με τους ανεμιστήρες οροφής υποβαθμίζουν την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε. Επιπλέον οι ανεμιστήρες οροφής δεν επηρεάζουν την θερμοκρασία αλλά δημιουργούν ένα ρεύμα αέρα που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα χωρίς να ιδρώνουμε.
Πέρα από την λειτουργικότητα τους, οι ανεμιστήρες οροφής είναι ιδανικοί για την διακόσμηση του χώρου. Διαλέγοντας το κατάλληλο χρώμα και στυλ, ένας ανεμιστήρας μπορεί να αλλάξει ριζικά την αισθητική οποιουδήποτε χώρου.
 

Αισθητική

Όπως αναφέραμε, ένας ανεμιστήρας οροφής μπορεί να αποτελέσει ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του δωματίου. Με την προσθήκη του, μπορείτε να δημιουργήσετε μια χαλαρή αίσθηση σε οποιοδήποτε χώρο, που θα δημιουργήσει αναμνήσεις από ξεκούραστες, καλοκαιρινές μέρες.
Αν για παράδειγμα θέλετε να δημιουργήσετε αντίθεση σε έναν χώρο με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, τότε ένας ανεμιστήρας σε μαύρη απόχρωση αποτελεί για εσάς την τέλεια επιλογή. Αντίθετα εάν θέλετε να δώσετε έναν πιο απαλό τόνο στον χώρο σας, η ιδανική επιλογή για εσάς θα ήταν ανεμιστήρες σε λευκό χρώμα με ξύλινα πτερύγια, που θα εμπλουτίσει την διακόσμηση του σπιτιού σας.
Ακόμα, η πληθώρα τους σε σχέδια και χρώματα σας δίνει την επιλογή τοποθέτησης και σε εξωτερικούς χώρους. Όχι μόνο θα σας δροσίσουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, αλλά αποτελούν μια υπέροχη ιδέα για να αλλάξετε την αισθητική στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας. Για εξωτερικούς χώρους, προτείνουμε ανεμιστήρες σε γήινα χρώματα και κατά βάση σε λευκές αποχρώσεις.

 



Φωτισμός

Πέρα από την χρησιμότητα τους, πολλοί ανεμιστήρες περιλαμβάνουν φωτισμό LED σε αποχρώσεις του λευκού (3.000k έως 6.000k). Εάν θέλετε να τοποθετήσετε έναν ανεμιστήρα οροφής σε ένα νεόκτιστο χώρο ή απλώς θέλετε να αντικαταστήσετε το φωτιστικό, τότε οι ανεμιστήρες αυτοί αποτελούν την κατάλληλη επιλογή. Εγκαθιστώντας έναν ανεμιστήρα οροφής με λάμπα led, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως το κύριο φωτισμό για τον χώρο και να παραλείψετε την εγκατάσταση ενός δεύτερου φωτιστικού, δίνοντας έτσι την αίσθηση του μινιμαλισμού στο χώρο.

 

 

Λειτουργίες ενός ανεμιστήρα οροφής

Είναι πολύ σημαντικό, πριν επιλέξουμε τον ανεμιστήρα που θέλουμε να αγοράσουμε, να γνωρίζουμε τις λειτουργίες του. Όπως είναι γνωστό, οι ανεμιστήρες οροφής είναι η πλέον διαδεδομένη λύση για το καλοκαίρι. Όμως, πέρα από την καλοκαιρινή τους λειτουργιά, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και τον χειμώνα! Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά, μπορούμε να δούμε εάν υπάρχει η δυνατότητα να αντιστραφεί η φορά περιστροφής τους.

 Όλοι οι ανεμιστήρες οροφής που έχουν δυνατότητα αναστροφής, κατά την θερινή λειτουργία περιστρέφονται αντι-ωρολογιακά (counter clock-wise) και ανεβάζουν τον αέρα από την περιφέρεια του δωματίου και τον κατεβάζουν στο κέντρο. Αντίθετα, στη χειμερινή λειτουργία, τα πτερύγια περιστρέφονται ωρολογιακά (clock-wise) και ανεβάζουν τον αέρα από το κέντρο του χώρου και τον κατεβάζουν στην περιφέρεια.
Εφόσον λοιπόν, διατίθεται η επιλογή περιστροφής φοράς του αέρα, τότε μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε ανεξάρτητα την εποχή!

 

Στην εταιρία ΣΚΡΕΚΗΣ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στα πιο επώνυμα brand και να βρείτε τον ανεμιστήρα που σας ταιριάζει!

 

Σχετικά προϊόντα