Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κωδικός: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2109620416
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Ασφαλείς Συναλλαγές
Ολοκληρωμένες λύσεις για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμ

Ολοκληρωμένες λύσεις για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Αρχιτεκτονικός φωτισμός και φωτισμός εσωτερικών χώρων

Ο κατάλληλος φωτισμός σε ένα ξενοδοχείο αναδεικνύει την αρχιτεκτονική σύνθεση, τη διακόσμηση, τον χαρακτήρα και την κουλτούρα του χώρου φιλοξενίας, καθώς εξασφαλίζει τη θετική τελική εντύπωση του επισκέπτη. Η ρομαντική ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο φιλοξενίας προσφέρει στον πελάτη εμπειρίες και αναμνήσεις ζωής τέτοιες, ώστε να θέλει  να επαναλάβει την παραμονή του στο ξενοδοχείο.

Το ζεστό και φωτεινό περιβάλλον στους χώρους υποδοχής και εστίασης παρατείνει την παραμονή των πελατών και ενθαρρύνει σε μεγαλύτερη χρήση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

 

 Φωτισμός πρόσοψης και περιβάλλοντος χώρου

Ο ενδεδειγμένος φωτισμός της πρόσοψης αναβαθμίζει την αρχιτεκτονική των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου, προσελκύει πελάτες και επισκέπτες, καθιστώντας τους κήπους και την πισίνα το κατάλληλο σκηνικό για διοργάνωση εκδηλώσεων και συγκέντρωση πελατών στο bar και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

 

Διακοπτικό Υλικό / Εξοπλισμός Δωματίου

Το σύγχρονο δωμάτιο ξενοδοχείου συνδυάζει σύγχρονη διακόσμηση με πολυτελή αισθητική σε ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον, με διακοπτικό υλικό ιδιαίτερης υφής από ξεχωριστά υλικά.

Η εμπειρία της διαμονής στο ξενοδοχείο συμπληρώνεται από διακοπτικό εξοπλισμό που προσφέρει προστιθέμενες ανέσεις και δυνατότητες στον φιλοξενούμενο, όπως πρίζες φόρτισης USB, πρίζες multimedia, Wi-Fi access points, καθώς και ηχεία συνδεσιμότητας Bluetooth.

  • Εύκολη κεντρική διαχείριση στο φωτισμό και αυτόματο έλεγχο στον κλιματισμό σε όλους τους χώρους, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και καλύτερες συνθήκες.
  • Ανιχνευτές παρουσίας τοποθετημένοι σε στρατηγικά σημεία μετρούν την φωτεινότητα του κάθε χώρου και ρυθμίζουν κατάλληλα τη στάθμη του φωτισμού όποτε αυτό χρειάζεται.
  • Χρονοδιακόπτες σε συνδυασμό με τους αισθητήρες ημέρας/νύχτας εξασφαλίζουν έναυση και σβέση του εξωτερικού φωτισμού ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις κάθε περίστασης.
  • Εύκολη δημιουργία και μετατροπή των σεναρίων φωτισμού και κλιματισμού, π.χ. καθημερινή λειτουργία, εκδήλωση, γάμος, κλ.π.
  • Διαχείριση του συνόλου των λειτουργιών του ξενοδοχείου από τη reception

To λογισμικό διαχείρισης του κτιρίου επιτρέπει από τη reception:

  • Τον έλεγχο του φωτισμού και του κλιματισμού των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων
  • Τον προγραμματισμό των καρτών πρόσβασης στα δωμάτια και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.
  • Τη δημιουργία welcome scenarios
  • Τη διασύνδεση των δωματίων με το σύστημα κρατήσεων PMS ή Fidelio
  • Την άμεση διαχείριση emergency καταστάσεων

Διαχείριση πρόσβασης στους χώρους του ξενοδοχείου και άμεση ειδοποίηση του προσωπικού.

  • Ο πελάτης ενημερώνει άμεσα για το αν θέλει να καθαριστεί το δωμάτιο ή επιθυμεί να μην ενοχληθεί.
  • Ανάλογα με το πακέτο διακοπών που έχει κλείσει, έχει πρόσβαση ή χρεώνεται την χρήση των εγκαταστάσεων, οποιαδήποτε ώρα θελήσει να τις χρησιμοποιήσει.
  • Η reception έχει εύκολα μια συγκεντρωτική εικόνα για το ποιες εργασίες πρέπει να κατανεμηθούν στο προσωπικό.
  • Το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται καλύτερα στον πελάτη σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό.
  • Οι σύγχρονες ηλεκτρικές κλειδαριές λειτουργούν με κάρτες RFID που προγραμματίζονται από το σύστημα access control του ξενοδοχείου.
  • Υπάρχει απαίτηση ασφάλειας στην ανάγνωση των καρτών, να μην αντιγράφονται, και καταγραφή στοιχείων εισόδου για αποτροπή φαινομένων παραβίασης δωματίων.

 

Λύσεις διαχείρισης δικτύου και ασύρματης πρόσβασης…

Λύσεις ασφαλούς και αδιάλειπτης σύνδεσης στο Internet μέσω Wi-Fi με καλαίσθητα Access Points εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, χωρίς νεκρές ζώνες.

Αυξημένη ασφάλεια μέσω κατάλληλων router διαμοίρασης φορτίου (load balance) και ελέγχου της χρήσης του Internet με αποκλεισμό εφαρμογών IM/P2P

Εξασφάλιση μέγιστης και ελάχιστης ταχύτητας ανά χρήστη/ομάδα χρηστών

Λύση πιστοποιημένης δομημένης καλωδίωσης Συμβατότητα με τον ενεργό εξοπλισμό όλων των Εταιριών Εξασφάλιση αδιάλλειπτης λειτουργίας Ελάχιστο κόστος συντήρησης.

 

…και αδιάλειπτη παροχή ισχύος

Οι νέες κατηγορίες καλωδίων Cat 6A, Cat 7A και Cat 8, εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση σε οριζόντια δίκτυα χαλκού, υποστηρίζοντας εφαρμογές 10GBaseT και 25GBaseT,

καλύπτοντας τις απαιτήσεις σε ταχύτητα και απόδοση που δημιουργούνται από τις αυξανόμενες ανάγκες δικτύωσης.

Υποστηρίζουν εφαρμογές POE++ (μέχρι 90Watt ανά σημείο) για τροφοδοσία VoIP σε γραφεία, σε κάμερες συστημάτων ασφαλείας και υπολογιστών.

Το UPS εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του ξενοδοχείου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και χωρίς καθυστέρηση στον χρόνο απόκρισης σε κρίσιμους τομείς όπως:

  • Η τιμολόγηση
  • Το σύστημα παραγγελιών και κρατήσεων
  • Το τηλεφωνικό κέντρο
  • Τα συστήματα ασφαλείας

Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνονται βλάβες στις συνδεδεμένες συσκευές από διακυμάνσεις στην τάση δικτύου, από υπερφορτώσεις και υπερτάσεις λόγω κεραυνών

 

Πυρανίχνευση και φωτιστικά ασφαλείας

Η απαίτηση για έγκαιρη σήμανση εστιών φωτιάς και καπνού σε χώρους διαμονής και συνάθροισης ανθρώπων, καλύπτονται με πιστοποιημένο εξοπλισμό στους

πίνακες πυρανίχνευσης και φωτιστικά ασφαλείας, ενδείξεις εξόδου κινδύνου

από μοντέρνα και καλαίσθητα υλικά με επαρκή φωτεινότητα, ικανά να ενσωματωθούν αρμονικά και στους πιο απαιτητικούς χώρους από πλευράς διακόσμησης και αισθητικής.

 

Σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων

  • Η εγκατάσταση σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων σε ένα ξενοδοχείο:
  • Εκδηλώνει την περιβαλλοντική ευαισθησία της επιχείρησης
  • Προσελκύει πελάτες ανώτερης στάθμης
  • Πριμοδοτεί την κατάταξη του ξενοδοχείου σε αστέρια

Οι νέοι σταθμοί φόρτισης επιτρέπουν την χρήση της κάρτας τύπου RFID ανά δωμάτιο του ξενοδοχείου, με δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παραμονής του πελάτη είτε ελεύθερα, είτε με χρέωση.

 

Κλιματιστικά και αντλίες θερμότητας

Τα κλιματιστικά τύπου split νέας τεχνολογίας που τοποθετούνται σε ξενοδοχεία και καταλύμματα παρέχουν ένα σύνολο λειτουργιών με στόχο την εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας εώς και 30%.

Κλείδωμα ρύθμισης μέγιστου και κατώτατου ορίου ψύξης και θέρμανσης

Υπενθύμιση ανάγκης καθαρισμού ή αντικατάστασης φίλτρων

Κεντρική διαχείριση των κλιματιστικών από τη reception

Ενσωματωμένος ιονιστής για εξασφάλιση καλής ποιότητας αέρα

 

Ψυγεία – Χρηματοκιβώτια - Smart TVs – Εξοπλισμός Δωματίου

Τα mini bars που τοποθετούνται στα δωμάτια έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, διάφανη πόρτα για εύκολο οπτικό έλεγχο του περιεχομένου και παρέχουν την δυντότητα και ψύξης και κατάψυξης για την κάλυψη όλων των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Τα χρηματοκιβώτια των ξενοδοχείων καλύπτουν όλες τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες στο δωμάτιο που τοποθετούνται. Υπάρχει αυξημένη ασφάλεια με 4 κωδικούς ανάχρήστη, κωδικούς πασπαρτού, κλειδί ασφαλείας και καταγραφή κινήσεων για αποτροπή παραβιάσεων.

Οι Smart TVs επιτρέπουν την χρήση διαδικτυκών εφαρμογών είτε online είτε λειτουργούν σαν προέκταση των έξυπνων συσκευών του πελάτη με τεχνολογία bluetooth ή wifi.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πλήθος λύσεων για όλες τις ανάγκες ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζόμενων δωματίων από τα επώνυμα brands. Μπορειτε να δειτε το εντυπο εδω.

 

 

Σχετικά προϊόντα