Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κωδικός: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2109620416
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

1)Επιστροφή μη ελλατωματικών προϊόντων

O πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει & να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε, σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16 Νοεμβρίου 1994) σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ως ισχύει.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετέ το έντυπο επιστροφής στο fax.2109644129 ή στο email eshop@skrekis.gr . Κατεβάστε εδώ την «Αίτηση υπαναχώρησης». Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται εξολοκλήρου από τον πελάτη.  

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, στη σωστή συσκευασία όπως αυτό εστάλη, συνοδευόμενο πάντα από το αντίγραφο του «Παραστατικού αγοράς», καθώς και την «Αίτηση υπαναχώρησης» υπογεγραμμένη από τον πελάτη.

Σε περίπτωση απώλειας, ζημιάς ή ολικής καταστροφής του προϊόντος η ευθύνη βαραίνει τον πελάτη, μέχρι την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία.

Εφόσον ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν από την εταιρεία, διαπιστώνεται η διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης. Σε κάθε περίπτωση θα προηγείται επικοινωνία από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επιστροφές ειδικών προϊόντων γίνονται δεκτές, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο τηλεφωνο 2109620416 (αστική χρέωση) ή μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση eshop@skrekis.gr. Ενδεικτικά, από τις επιστροφές εξαιρούνται τα προϊόντα με την ένδειξη STOCKHOUSE, καθώς και προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή/πελάτη. 

Η αντικατάσταση ή η πίστωση θα ολοκληρώνεται εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει η εταιρεία μας το προϊόν & γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Ο τρόπος επιστροφής συνδυάζεται με τον αρχικό τρόπο παραγγελίας, ήτοι:

 

Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα:

Εάν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή με πιστωτική κάρτα και ακολουθήσει η επιστροφή, η εταιρία ενημερώνει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής. η εταιρείας μας θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και στη συνέχεια η τράπεζα θα προβαίνει σε κάθε πράξη που  προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας, κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη μεταξύ σύμβαση του πελάτη και της τράπεζας.

 

Πληρωμή με PayPal:

Εάν έχει πραγματοποιηθεί πληρωμή με PayPal και ακολουθήσει επιστροφή, η εταιρεία θα επιστρέψει τα χρήματα της επιστροφής του προϊόντος στο λογαριασμό σας στο Paypal.

 

Πληρωμή με Μετρητά:

Εάν έχει πραγματοποιηθεί πληρωμή με μετρητά, θα γίνεται επιστροφή των χρημάτων του πελάτη από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της εταιρείας μας επιθυμεί κατοπιν συνεννόησης.

 

Πληρωμή με Κατάθεση:

Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα θα πραγματοποιείται ισόποσο αντίστροφο τραπεζικό έμβασμα από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας προς τον πελάτη σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει εγγράφως ο πελάτης.

 

Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής σε μεταφορική εταιρεία:

Εάν έχει πραγματοποιηθεί πληρωμή με αντικαταβολή και ακολουθήσει επιστροφή, η εταιρεία θα καταθέσει τα χρήματα της επιστροφής του προϊόντος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει εγγράφως ο πελάτης.

 

2) Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση. 

Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή το αργότερο μέσα σε πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και πλήρη τη συσκευασία του καθώς και την «Αίτηση υπαναχώρησης» υπογεγραμμένη από τον πελάτη. Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα ακόλουθα:

            α) Το προϊόν παραλαμβάνεται από την εταιρεία μας και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον πελάτη ελαττώματος.

            β) Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί το προϊόν από την εταιρεία μας, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, άλλιως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο ως ανωτέρω.

            γ) Τα έξοδα αποστολής τόσο για την επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων στην εταιρεία μας όσο και για την επαναπροώθηση στον πελάτη του αντικατεστημένου προϊόντος βαρύνουν την εταιρεία μας, αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους.

            δ) Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

        Επίσης, φωτογραφίες με τυχόν φθαρμένο προϊόν μπορεί να αποστείλει ο πελάτης μέσω e-mail, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση eshop@skrekis.gr.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες επιστρέφονται προϊόντα άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ή ιδιότητα η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με την εταιρείας μας, τότε τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν τον πελάτη.

 Τυχόν ζημιά ή καθυστέρηση εκ μέρους του πελάτη δικαιολογείται μόνον για λόγους ανώτερης βίας, διαφορετικά το δικαίωμα αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων με βάση τον παρόντα όρο δεν ισχύει.