Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κωδικός: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2109620416
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Ασφαλείς Συναλλαγές
Γιατί led φωτισμό?

Γιατί led φωτισμό?

Γιατί led φωτισμό?

Ο φωτισμός led θεωρείτε μια από τις μεγαλύτερες εξελίξεις της τεχνολογίας αφού με πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος αποδίδει πολύ περισσότερο φως (ακόμα και 8 φορές παραπάνω από την κατανάλωση).

Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων και φωτιστικών διάφορων διαστάσεων, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που υπάρχουν. Λειτουργούν με άμεση εναυσή και παράγουν ελάχιστη θερμότητα.

 

Η μεγάλη διάρκεια ζωής του φωτισμού Led και η χαμηλή κατανάλωση του καθιστά μοναδική λύση για Επαγγελματικούς χώρους όπως χώρους εστίασης, γραφεία και καταστήματα. Το κόστος επένδυσης είναι πολύ μικρό σε σχέση με την οικονομία κατανάλωσης που γίνεται και μπορεί να αποσβεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

 

Ο φωτισμός τεχνολογίας LED λειτουργεί χωρίς να περιέχει και να εκπέμπει τοξικά μέταλλα και υπεριώδη ακτινοβολία έχοντας ως αποτέλεσμα να είναι πολύ φιλικός προς το περιβάλλον σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης, αλογόνου και φθορισμού.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον led φωτισμό σε σχέση με τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους:

Φωτεινή ροή Ø

Μονάδα μέτρησης: lumen (lm) H φωτεινή ροή Ø είναι η συνολική ακτινοβολούμενη ενέργεια που εκπέμπεται από μία πηγή φωτός και η οποία αξιολογείται με τη φασματική ευαισθησία του ματιού και το ισοδύναμο της φωτομετρικής ακτινοβολίας km.

Φωτεινή ένταση Ι

Μονάδα μέτρησης: candela (cd) Γενικά μία πηγή φωτός εκπέμπει τη φωτεινή της ροής προς διαφορετικές κατευθύνσεις και με διαφορετική ένταση. Η φωτεινή ένταση είναι η φωτεινή ροή που ακτινοβολείται προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση (Στερεά γωνία Ω).

Ποσότητα φωτισμού Ε

Μονάδα μέτρησης: lux (lx) H ποσότητα φωτισμού Ε είναι ο λόγος της φωτεινής ροής προς τη φωτιζόμενη επιφάνεια. Λαμβάνεται ποσότητα φωτισμού 1 lx όταν η φωτεινή ροφή 1 lm κα- τανέμεται ομοιόμορφα σε επιφάνεια εμβαδού 1 m2.

Λαμπρότητα L

Mονάδα μέτρησης: candela ανά τετραγωνικό μέτρο (cd/m2) H λαμπρότητα L μίας πηγής φωτός ή μίας φωτιζόμενης επιφάνειας αποτελεί μέτρηση της εντύπωσης λαμπρότητας.

Φωτιστική απόδοση n

Μονάδα μέτρησης: lumen ανά watt (lm/W) H φωτιστική απόδοση υποδηλώνει την απόδοση της μετατροπής της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας σε φως.

Θερμοκρασία χρώματος

Mονάδα μέτρησης: βαθμοί Kelvin (K) H θερμοκρασία χρώματος μίας πηγής φωτός ορίζεται σε σχέση με ένα “ακτινοβολόν μαύρο σώμα” και απεικονίζεται στην καμπύλη Planckian. Οσο μεγαλύτερη είναι η θερμοκρασία του ακτινοβολούντος μαύρου σώματος, τόσο μεγαλύτερο είναι το μπλε στοιχείο στο φάσμα και τόσο μικρότερο το κόκκινο.

Χρωματική απόδοση CRI

Color Rendering Index (Ra) Κατά κανόνα το τεχνητό φως πρέπει να επιτρέπει στο ανθρώπινο μάτι να αντιλαμβάνεται τα χρώματα σωστά όπως και με το φως της ημέρας. Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης αποτελεί μέτρηση της ανιστοιχίας μεταξύ του χρώματος ενός αντικειμένου (το χρώμα που εκπέμπει) και της εμφάνισής του κάτω από κάποια πηγή φωτός αναφοράς. Για τον καθορισμός των τιμών Ra οκτώ χρώματα δοκιμής που ορίζονται σύμφωνα με το πρότυπο DIN 6169 φωτίζονται με την πηγή φωτός αναφοράς και τη δοκιμαζόμενη πηγή φωτός. Μία πηγή φωτός με τιμή Ra 100 εμφανίζει όλα τα χρώματα ακριβώς όπως αυτά εμφανίζονται κάτω από την πηγή φωτός αναφοράς. Οσο χαμηλότερη είναι η τιμή Ra τόσο χαμηλότερη είναι η ποιότητα της απόδοσης των χρωμάτων.

Σχετικά προϊόντα