Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κωδικός: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2109620416
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Ασφαλείς Συναλλαγές
Smart Home κάντε το σπίτι σας έξυπνο και κερδίστε

Smart Home κάντε το σπίτι σας έξυπνο και κερδίστε άνεση οικονομία και ασφάλεια!

Έχετε φανταστεί ποτέ να μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού? Στο παρελθόν, κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Τώρα όμως, είναι πιο εύκολο από ποτέ! Χρησιμοποιώντας «έξυπνες» συσκευές μπορείτε να κάνετε το δικό σας σπίτι, Smart Home.

 

Τι είναι, λοιπόν, το smart home?  

Με τον όρο “smart home” αναφερόμαστε σε μια οικιακή εγκατάσταση όπου έχουμε τον πλήρη έλεγχο των συσκευών του σπιτιού μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή ή άλλη συσκευή συνδεδεμένη στο internet (π.χ. Tablet ή Υπολογιστή). Οι συσκευές σε ένα έξυπνο σπίτι συνδέονται μέσω Wi-Fi, δίνοντας μας τον έλεγχο σε λειτουργίες όπως η πρόσβαση ασφαλείας στο σπίτι, η θερμοκρασία και ο φωτισμός.

 


 

Γιατί όμως να μετατρέψετε το σπίτι σας σε smart home?

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των έξυπνων συσκευών είναι η άνεση που προσφέρουν στην καθημερινότητα μας. Για παράδειγμα, όταν βρίσκεστε στο σπίτι, μπορείτε μέσω του κινητού σας να κλείσετε ή να ανοίξετε τα παράθυρα, να ανάψετε το φως ή να ανοίξετε οποιαδήποτε άλλη smart συσκευή μέσα στο σπίτι. Αντίθετα, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και απομακρυσμένα όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού : Αν για παράδειγμα θέλετε ένας χώρος να είναι πιο δροσερός, μπορείτε να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα μια συσκευή κλιματισμού πριν φτάσετε στο σπίτι. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τις ώρες που θα κλείνουν ή θα ανοίγουν τα φώτα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να υπάρχει φωτισμός μια συγκεκριμένη ώρα κάθε πρωί, μπορείτε να το ρυθμίσετε μέσω εφαρμογής.
 

Έλεγχος και Ασφάλεια

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος για εγκατάσταση smart συσκευών είναι η δυνατότητες που προσφέρουν όσον αφορά την ασφάλεια του σπιτιού. Έχοντας ένα κουδούνι που λειτουργεί με Wi-Fi, μπορείτε να ελέγξετε ποιος βρίσκεται έξω από το σπίτι, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε εκεί. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε την πόρτα χωρίς να χρειάζεστε κλειδί. Αυτό σημαίνει ότι εσείς ή κάποιος συγγενής θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο εφόσον εσείς το επιλέξετε. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτό ισχύει και για Smart κάμερες. Έχοντας εγκαταστήσει κάμερες που συνδέονται στο Wi-Fi, μπορείτε -από οπουδήποτε βρίσκεστε- να ελέγξετε τι γίνεται μέσα ή έξω από το σπίτι σας. Πολλές κάμερες εξωτερικού χώρου διαθέτουν και σειρήνα, που ενεργοποιούνται αυτόματα αν γίνει παραβίαση στον χώρο.  

 

 

Οικονομία στο ρεύμα

Όπως προαναφέραμε, έχοντας εγκαταστήσει smart συσκευές στο χώρο σας, έχετε τον πλήρη έλεγχο στο σπίτι. Μία από τις πιο σημαντικές συσκευές είναι ο θερμοστάτης. Αποτελεί μια συσκευή που μας δίνει πλήρη εικόνα της θερμοκρασίας μέσα στο σπίτι και μας επιτρέπει να ανεβάσουμε ή να κατεβάσουμε την θερμοκρασία, ανάλογα την εποχή. Παρ’ όλα αυτά, συχνά ξεχνάμε τον θερμοστάτη ανοιχτό ακόμα και όταν δεν βρισκόμαστε στο σπίτι, σπαταλώντας ενέργεια και χρήματα. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με το φως. Πολλές φορές βγαίνοντας από ένα δωμάτιο, αφήνουμε ανοιχτά τα φώτα, καταναλώνοντας άσκοπα ηλεκτρικό ρεύμα. Έχοντας εγκαταστήσει έναν smart θερμοστάτη και smart λάμπες, μπορούμε να ρυθμίσουμε τις συσκευές έτσι όταν είμαστε εκτός σπιτιού να κλείνουν αυτόματα, με αποτέλεσμα να έχουμε μικρότερους λογαριασμούς ρεύματος κάθε μήνα!

 

 

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα smart προϊόντων για να δημιουργήσετε το δικό σας Smart Home. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε εκπρόσωπο της εταιρίας ΣΚΡΕΚΗΣ.

 

 

Σχετικά προϊόντα