My cart

Your cart is empty.
Code: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Possibility of interest-free installments for purchases over 350€
TOTAL: {{order.final_cost}}
Secure Transactions
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ DIY & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ DIY & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

 

Έφτασε Νοέμβριος και έχουν εφαρμοστεί πάλι μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοιου, ετσί ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στα σπίτια μας σε καραντίνα.

Παρακάτω καταγράφουμε όμορφες και δημιουργικές ιδέες διακόσμησης και οργάνωσης του σπιτιού ώστε να αξιοποιήσετε αυτές τις μέρες το χρόνος σας.

 

Work from home/ study from home

Αυτές τις μέρες πολλοί από σας πιθανόν να εργάζεστε από το σπίτι και τα παιδάκια σας να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως. Οργανώστε το γραφείο του σπιτιού σας ώστε να μπορούν να συνυπάρχουν όλα τα μέλη της οικογενείας και να είναι για όλους λειτουργικό. Θα πρέπει απαραίτητα να έχετε τον υπολογιστή σας συνδεδεμένο στο διαδίκτυο με web κάμερα. Επίσης καλό θα ήταν τις ηλεκτρονικές συσκευές σας να τις προστατεύτε με κάποιο προστατευτικό υπέρτασης μην βρεθείτε ποτέ μπροστά από ανεπιθύμητες συνέπειες.

 

Όμορφες φωτισμένες γωνιές

Μπορείτε να προσθέσετε φωτισμό σε σημεία του σπιτιού μόνοι σας και να έχει ως αποτέλεσμα πιο φωτεινά σημεία όπου χρειάζεστε περισσότερο φως καθώς και να «ζεστάνετε» συγκεκριμένες γωνιές.

Μπορείτε να προσθετέ φωτισμό με ταινία led κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας, πίσω από την τηλεόραση, μέσα στην ντουλάπα. Να προσθέσετε  ένα πορτατίφ, ένα φωτιστικό δαπέδου σε κάποια γωνιά.

 

Smart home

Μπορείτε πολύ ευκολά εσείς μόνοι σας να κάνετε το σπίτι σας έξυπνο με απλούς και οικονομικούς τρόπους. Μπορείτε πολύ απλά να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες του σπιτιού σας με έξυπνους λαμπτήρες, στα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου να γίνει προσθήκη μιας έξυπνης πρίζας, να αντικαταστήσετε ένα φωτιστικό με ένα έξυπνο φωτιστικό, και μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή μέσω φωνητικής εντολής όλα αυτά θα ανάβουν, θα κλείνουν, θα ρυθμίζετε η ένταση τους, και θα αλλάζουν χρώμα χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείτε από τον καναπέ σας.

 

Φερτέ νωρίς το πνεύμα των Χριστουγέννων

Τι καλύτερο αυτές τις μέρες να στολίσετε το σπίτι με χριστουγεννιάτικα στολίδια όσο πιο σύντομα γίνεται το αποτέλεσμα θα είναι ένα σπίτι «ζεστό» και τα παιδάκια αλλά και εσείς θα χαρείτε πολύ.

Επισκευές κ.α.

Ήρθε η ώρα να στηρίξετε να βιδώσετε να κρεμάσετε, να επισκευάσετε οτιδήποτε όλο αυτό το διάστημα δεν προλαβαίνατε λόγω του τρεξίματος της καθημερινότητας.

 

Τέλος το πιο σημαντικό είναι να μοιραστούμε στιγμές με την οικογένεια μας που τόσο πολύ μας έχουν λείψει, λόγω του προγράμματος που ακολουθούμε όλοι μας.

Αυτή την ευκαιρία ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.

Related products