My cart

Your cart is empty.
Code: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Possibility of interest-free installments for purchases over 350€
TOTAL: {{order.final_cost}}
Secure Transactions
Μίνιμαλ φωτιστικά τραπεζαρίας

Μίνιμαλ φωτιστικά τραπεζαρίας

 

Η τραπεζαρία αποτελεί τον κύριο χώρο του σπιτιού μαζί με το σαλόνι. Ο ρόλος των φωτιστικών στην τραπεζαρία σας είναι πολύ σημαντικός και το είδος φωτιστικού που θα επιλέξετε μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου την εικόνα της. Μία επιλογή αποτελεί το μίνιμαλ στυλ διακόσμησης, το οποίο είναι πολύ στη μόδα και φέρνει ένα απλό και κομψό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές και κουραστικά στοιχεία. Πάρτε ιδέες για μινιμαλιστικά φωτιστικά και δημιουργήστε την τραπεζαρία των ονείρων σας.

 

Φωτιστικά που δένουν

 

 

Όταν ο  φωτισμός συνδυάζεται με τα έπιπλα, ένα πολύ σικ αποτέλεσμα δημιουργείται. Αυτά τα μαύρα κρεμαστά φώτα τραπεζαρίας ταιριάζουν υπέροχα με τη μαύρη τραπεζαρία σε αυτό το κατά τα άλλα ελάχιστα διακοσμημένο δωμάτιο.

 

Μίνιμαλ στυλ – μάξιμουμ φωτισμός

 

 

Ανεξάρτητα από το στυλ σας, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε πολλά φωτιστικά για να έχετε επαρκή φωτισμό στην τραπεζαρία σας. Σε αυτό το χώρο πολλά μίνιμαλ φωτιστικά συνθέτουν μία πολύ φωτεινή τραπεζαρία.

 

Σκανδιναβικό στυλ

 

 

Αυτή η άνετη μινιμαλιστική τραπεζαρία θυμίζει το σκανδιναβικό στιλ με αυτά τα μπλε μαξιλάρια, τα ξύλινα έπιπλα και το εντυπωσιακό φωτιστικό.

 

Γεωμετρικά σχήματα

 

 

Οι καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα είναι δημοφιλή χαρακτηριστικά του σύγχρονου μινιμαλισμού. Αυτό το κομψό φωτιστικό συνδυάζει το ημικυκλικό με το γραμμικό σχεδιασμό και δένει ομοιόμορφα με το μάρμαρο και το χώρο. Δείτε ένα σχέδιο με παρόμοια σχήματα εδώ.

 

Κρεμαστό φως - ράγα

 

 

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό / ράγα με κρεμάσματα δερμάτινης καφέ ζώνης και πατίνα γραφίτης είναι σαν να βγήκε από τη δεκαετία του 1970. Αποτελεί ένα γραμμικό φως που κρέμεται από την οροφή και ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει τη διαχρονικότητα.

 

Ξεχωριστή διακόσμηση

 

 

Οι μινιμαλιστικές τραπεζαρίες δεν χρειάζεται να στερούνται της διακόσμησης. Αυτός ο χώρος έχει έναν πολύ δημιουργικό τοίχο αφήνοντας περιθώριο για ένα πολύ μίνιμαλ φωτιστικό με μαύρη τραπεζαρία.

 

Εντυπωσιακό φωτιστικό για μίνιμαλ χώρο

 

 

Ένα statement κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή επιλογή για μία  μίνιμαλ τραπεζαρία όπως η παραπάνω.

 

Δημιουργικός φωτισμός

 

 

Όταν ο χώρος δεν έχει ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία, ο συνδυασμός κρεμαστού και χωνευτού φωτισμού μπορεί να σώσει την κατάσταση τόσο εικαστικά όσο και πρακτικά.

 

Λευκό μίνιμαλ

 

Σε αυτήν την τραπεζαρία - κουζίνα, τα λευκά παραδοσιακά πλακάκια σετάρονται απίστευτα με τη λευκή ράγα φωτιστικών και το ανοιχτόχρωμο ξύλο δημιουργώντας ένα πολύ απλό αλλά κομψό αποτέλεσμα.

 

Πιο μίνιμαλ δεν γίνεται!

 

 

Αυτό το φως με τις τέσσερις λάμπες και τα πολύχρωμα καλώδια μπορούν να λειτουργήσουν άψογα σε μία μίνιμαλ τραπεζαρία προσφέροντας απλή αλλά διαχρονική αισθητική με μια νότα αισιοδοξίας.

 

Φώτα σε διαφορετική αισθητική

 

 

Ο μίνιμαλ φωτισμός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε μία διαφορετική αισθητική στον χώρο σας. Αυτό το καλλιτεχνικό φωτιστικό με ράβδους και στοιχεία από δέρμα και παλαιωμένο μέταλλο προσδίδει μία νότα βιομηχανικού design σε μία κατά τα άλλα ουδέτερη τραπεζαρία. Παρόμοιο σχέδιο σε πιο μοντέρνα εκδοχή εδώ.

 

Καλλιτεχνικό φωτιστικό

 

 

Αυτός ο αφηρημένος πολυέλαιος με ράβδους δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι κάτω από κάποιο έργο τέχνης ή μία καλλιτεχνική εγκατάσταση. Εάν το σπίτι σας έχει καλλιτεχνική… άποψη, αυτό το φωτιστικό μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Γυάλινο πολύφωτο

 

 

Αυτό το κρεμαστό πολύφωτο με χρυσή ράγα και γλόμπους αποτελεί μία ιδιαίτερη και καλαίσθητη επιλογή που θα ταίριαζε σχεδόν σε κάθε μίνιμαλ τραπεζαρία.

 

Σύγχρονος φωτισμός αγροικίας

 

Αυτό το μεγάλο μαύρο διαχρονικό φωτιστικό μπορεί να εξισορροπήσει λίγο τη μονοτονία μίας γυαλιστερής ολόλευκης κουζίνας, δημιουργώντας αντιθέσεις και θυμίζοντας μία σύγχρονη αγροικία.

Related products