Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κωδικός: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2109620416
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία Σκρέκης πιστή στη φιλοσοφία της για στήριξη της κοινωνίας μας, υποστηρίζει εμπράκτως οργανισμούς & δραστηριότητες στο χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κάτω από την έννοια «Πράξεις Ευθύνης».  

Με την προσοχή μας στραμμένη στον Άνθρωπο, την Κοινωνία, το Περιβάλλον, φροντίζουμε και προσφέρουμε όπου μπορούμε τη βοήθειά μας εγκάρδια. Υποστηρίζουμε το Μη Κυβερνητικό Οργανισμό μέριμνας & προστασίας Μητέρας & Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου», διαθέτοντας στο Δίκτυο καταστημάτων μας Κουμπαράδες.

Μέσα από το Επαγγελματικό Club Ηλεκτρολογία & Τεχνολογία με υψηλό αίσθημα ευθύνης & ανιδιοτελή χαρακτήρα δημιουργήσαμε την Εθελοντική ομάδα του Club που προσφέρει έργο & υπηρεσίες στα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS».

Συμμετάσχουμε μέσω Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων σε πράξεις κοινωνικής ευθύνης όπως στο Mη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Make a Wish», σε ημέρες Αιμοδοσίας, στον οργανισμό «Το χαμογέλο του παιδιού», σε ανακαινίσεις σχολικων κτιρίων, με σκοπό την συμπαράσταση στο έργο αγάπης για την χώρα μας.

Φροντίζουμε το Περιβάλλον μας για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και Ανακυκλώνουμε στο Δίκτυο των καταστημάτων μας λαμπτήρες, ηλεκτρικές συσκευές «ανακύκλωση συσκευών Α.Ε.» και μπαταρίες «ΑΦΗΣ».

Επιθυμία μας να συμμετάσχουμε σε ακόμη περισσότερες δράσεις, να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες που οι σύγχρονες μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας μπορούν & πρέπει να ικανοποιούν.  

Οι «Πράξεις Ευθύνης» αφορούν την εταιρεία, τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας για ένα ομορφότερο μέλλον.